ni betyder

Fredan var en underbar dag som jag fick dela med underbara folk som betyder väldigt mycket för mig.
image71

Lollo & Elutt <3 skolan var fin idag jag mådde super!

image72

fixande och trixande, Stinie och jag<3

image73

hihi mina tjejer det där!

image74

Björn och sewe :)

image75

Stinkie och pemma, <3

image76

jag och folk, <3

image77

mys, kurta och hennes smörboll som hon gjort av grädde, den var sjukt äcklig.

image78

ni är allt jag behöver för att må bra.

Fredagen var underbar, vi var först uppe på stan och fixade lite efter det åt vi de goooooda glassarna på mcdonkan
och träffade Emmas Bark, de var väldigt fina tillsammans. Vi stack senare hem till Lisfis och fixade godaste tacon och efter det fixade vi ordning oss för att sticka till cafee Deed. Vi skulle träffa Björn och Sewe där och vi vart 40 minuter försenade haha det blir så när man är med Lisa. Vi hade i alla fall sjukt kul på deed en massa roligt folk kom vi ät godaste kladdkakan och umgicks helt enkelt.

Hopps att valborg blir lika fint för d blir det grillfest med massa mysigt folk.
Hoppas att alla ni andra fick en lika bra helg som jag fick
, pusshej :*


t h i s i s w h y i ' m h o t t

image70

Dessa människor är sjukt snygga, så där skön och cool stil vill jag ha. Jag minns inte alls vart jag fått bilden ifrån men den är sjukt snygg. Idag var det skola som vanligt och imorgon är sista skol dagen för mig för min skola har studiedag på tors och free. Jag har tagit bort mitt löshår och är inte så glad för tillfället för mitt hår är extremt kort, jag plattade sönder det med en plattång förut. Men jag ska åkta till Stockholm i helgen med min mamma och syster och så blir det shoppa loss och köpa nytt hår som jag ska sätta i nästa vecka, är så pepp på det. Och den här gången ska jag ha svart löshår för förrra gången hade jag mörkbrunt löshår.

Men jag hoppas alla ni andra får det super de här dagarna som kommer, pusshej :*

b e h a p p y

image69

Tänk att en sur min kan göra så att hela din dag förstörs, men tänk också att ett litet glatt leende kan göra så att hela din dage blir underbar.

Jag har inte mått så bra den här senaste tiden men jag har några personer som verkligen finns där för mig, och dom betyder sjukt mycket för mig. Imorgon ska jag Kurta, lollo och elutt ha en tjej film kväll och prata ut om allt möjligt, det ska bli så härligt.
Men jag hoppas att alla ni andra har haft de bra den senaste tiden och att ni får en underbar helg, tack för mig pusshej :*

s o m m a r n

image68

Nångång denna månad ska jag och flicksen dra till stockholm och shoppa loss, och vet ni vad?
Jag känner på mig att denna sommar kommer bli sjukt bra och bäst  pusshej     :*


h e a r t beats

              image66

Satt och tänkte för nån dag sen och så mycket bara ploppade ut ur min skalle och ett var känslan av kärlek, ett krossat hjärta och så.

Att vara kär är bara så helt underbart det är som att man flyger på rosa moln och så fort personen är nära så är det som värsta kaoset i hjärtat och man kan knappt andas det är så härligt. Man går runt med ett stort smile om dagarna och är bara så lycklig. Det finns ju igentligen inga ord som beskriver känslan av att vara kär. Ibland går det bra och man fångar pojkens hjärta och man blir lyckliga tillsammans i all evighet... typ

Men ibland går det inte som man har tänkt sig. Killen kanske inte alls delar dom känslorna till en eller är kär i någon annan elr vad som hellst och då känns det nästan som att hela världen har gått under. Ursch den känslan är så hämsk jag är rätt ung så jag har ju väldigt mycket att lära och så.. men den lilla känslan elr snarare stora känslan är något man inte glömmer vare sig om man var/är ung eller gamal. Man var så lycklig och sen helt plötsligt går ens värld under. Det behöver ju inte alls vara på det här sättet det kan ju vara så att pojken och flickan helt enkelt går skilda vägar efter allt det lyckliga tillsammans, eller att den ena har tappat känslan för den andra och mycket fler saker.

Men kärleken är obeskrivlig det finns ju olika sorters kärlekar. Kärleken för sin mor, för sina kompisar, för ett husdjur vad som hellst. Men en sak jag vet är att jag alltid kommer att älska min mamma och hon mig.

                                                    I've made up my mind 
                                                    Don't need to think it over 
                                                    If I'm wrong I am right 
                                                    Don't need to look no further 
                                                    This ain't lust I know this is love


Det var bara några av mina känslor ni fick höra och jag kommer skriva mer om vad jag tänker och funderar på. Tack för mig pusshej :*

RSS 2.0