here we come

Imorgon drar jag och två kompisar till huvudstaden har ni några tips på några bra affärer ? Har längtat som bara den och jag hoppas dagen blir bäst.

puss

big little brother

colin sommarstugan 08

Den 6 juli blev min lillebror 5 stora år, haha nu är han en stor grabb min stora krulltott. Vi bråkar med varandra och jag älskar att reta han och han är allt duktig på fotboll och på att dansa. Men jag tror att han kommer att bli ett riktigt litet charmtroll när han blir äldre.

puss

dagens låt fix you med Coldplay





 "its better to be hated for what you are then to be loved for what youre not" - KURT COBAIN

freedom writers

Jag såg nyss på en underbar helt otrolig film på canal +

Den är verkligen värd att se och den har ett bra budskap. Den handlar om en klass och de har olika gäng inte de populära eller töntarna eller så. De har  latino personerna, två olika svarta gäng, de asiatiska och en enda vit kille i klassen. Och de får en ny lärare som sedan förändrar deras liv. Alla i klassen har olika problem, svårigheter den ena blir slagen flera är med i gäng, och nån är hemlös. Sen kommer denna lärare och får de att bli en hel klass tillsammans de börjar läsa böcker och Anne Frank och många fler böcker. De börjar skriva en dagbok om deras liv. Denna film handlar om rasims, gäng och så mycket mer denna film är verkligen värd att se!


Amerikanskt drama från 2007. Tvåfaldigt Oscarbelönade Hilary Swank har huvudrollen i detta drama om en ung lärarinna som börjar undervisa på en fattig skola i södra Kalifornien. Med sina okonventionella metoder hoppas hon kunna inspirera de desillusionerade eleverna och få dem att tro på ett bättre liv. I rollerna: Patrick Dempsey, Scott Glenn. Regi: Richard LaGravenese.

hoppas verkligen att ni orkade läsa texten puss


i want love

sommar 08

Tjo folket, JAG ÄR HEMMA NU! Efter lite mer än en vecka i sommarstugan på landet puh vad det vart tråkigt i längden. Jag har fotat en lite som nog kommer i bloggen snart. Jag har lite blogg torka vet inte riktigt vad jag vill blogga om.
Men min Header håller min kompis på att trixa och fixa med men den är inte riktigt färdig än.
Jag har det bra och imorgon blir det rix fm för mig med en massa fina folk och efter det så sticker jag nog på en spelning med några andra fina folk och i helgen har det planerats att bli sleepover med Stina som fixar och trixar med min blogg.

Men jag hopps ni alla andra filurer får det bäst pussar :*

belly love




Bilder på mig och Stinkie (Stina)


Har inga nya bilder dessa är tagna för ett tag sen, men min laddare till min system kamera är borta så jag kan inte ladda in alla mina nya bilder förän jag hittar den! Jag är så smart.

Men det här blir nog sista bloggningen på en vecka för jag ska iväg till min sommarstuga på fredag idag.
Haha och inga bilder kan jag ta då!
Idag har jag och min mami gått 3,6 km det tycker jag var väldigt duktigt av oss.
just nu saknar jag några av mina vänner sjukt mycket men de träffar jag nog den 23 på Rix Fm långt kvar.
Och jag och min vän Kurta vill ha lite fler vänner det är så sjukt kul att ha många olika vänner av alla olika typer ajja.


Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, några tips? puss

She Moves In Her Own Way

glass jordgubbar grädde och strössel

Det här åt jag för kanske nån vecka sen men sånt här smaskigt fick jag äta på släkt träffen jag var på i helgen.
Glass, choklad och jorgubbar är ju så sjukt gott och just nu är jag sugen på sånt här men de får vänta.

Jag och min sis har gått 1 mil idag det var ritkigt skönt i början men sen vart vi båda uttråkade haha och efter prommenaden så stack vi och köpte läsk så bra som vi är (a)

jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om några tips?
Och denna låt måste ni lyssna på den är med bandet The kooks.

I helgen sticker jag till min sommar stuga i Småland så då blir det ingen bloggning på en vecka
men jag hoppas ni får en super bra vecka då, puss

Long before Rock'N Roll



Dessa små grejer köpte jag i Stockholm jag var ju faktiskt inte där för att shoppa jag var ju där för att vara på släkt träff men på söndagen när vi skulle hem så stack vi upp på stan en snabbis och då hittade jag dessa godbitar som jag inte kunde låta bli att köpa.

De tre tröjorna är köpte från kill affären Jack and Jones och skorna är köpte från weekday.
Jag kan bara säga det att jag är så trött på Örebro och jag vill så gärna flytta till Stockholm det finns så många fina människor där och det är så härligt bara. Och jag har ju bott där förut och det var verkligen bra.


Men ni måste bara lyssna på denna härliga låt med Mando diao 
Men jag hoppas att ni får en super trevlig vecka med sol och bad här är det regn, puss


pictures


Min bror Colin och hans söta flickvän Emina. Jag och min syster fick passa våra två bröder
Colin och Yannick och sen de söta systrarna Emina och Leona vi var ute, inne, vi bakade och gjorde alla möjliga roliga grejer.



En halv rutten ros, jag tyckte allt att den var lite charmig.




Jag, när jag skulle gå en bit med min vän My. Jag hade på mig en långärmad tjock tröja med bara ben då, det blev rätt varmt haha.



Och tillslut en bild på mina älskade röda fake wayfers.
Alla bilder förutom en är tagna av mig och ändrade av mig.


Här är lite bilder på allt möjligt som hänt den senaste tiden, lägret som jag och K var super bra! På onsdagen så hade de en talang kväll med en massa folk som var super duktiga. Man fick sedan rösta på de man tyckte var bäst jag röstade på tians nr, tre hel sköna killar som sjöng om att de bodde mitt ute i igenstans med en massa kor haha.

Jag var på talangen igår en grej i Örebro,  där folk med talanger kan tävla eller nått sånt och efteråt så äre ett disco. Musiken sög men jag fick ju umgås med trevliga folk. Och jag diggar verkligen killar med krulligt hår!

Jag kommer inte att blogga på hela helgen eftersom att jag ska iväg till stockholm med familjen på släkt träff.
Vi ska vara i en liten stuga med hela vår släkt så de flesta får tälta på tomten haha de kommer att bli riktigt mysigt och en massa bilder ska jag ta.
Och sen på sön så ska jag på stan i Stockholm och se om jag kan fynda något.

pusshej


RSS 2.0