Channie fixar

Nu har jag fixat och tricksat på sidan ,den är inte helt perfekt men jag tar en sak i taget. För på vänster sida sitter min bild för långt ner och ifrån texten någon som vet hur man fixar det? Ajja. Tack Linnea för att du stod ut med mig när jag fråga en massa och tjatade och så. Jag blev faktiskt rätt nöjd men den kan bli finare.
Tack för mig och Pusshej :*

HIV/AIDStröjor

image9
HIV/AIDS tröjor

Jag ska snart beställa linnet som är på bilden. Jag tycker helt klart ni andra ska gå in på HM sidan och beställa en eller flera aids tröjor. Det är kändisar som har designat tröjorna. Och de flesta tröjorna är sjukt coola och snygga. Och en del av pengarna går ju självklart till HIV/AIDS och till förebyggandet av dess spridning och det tycker jag är jätte bra. Så gå in du också och beställ redan nu!


Dagens outfit






Imorse så var jag väldigt trött för att jag somnat halv tre den natten, så slängde bara på mig lite sköna kläder och varma eftersom det kommit så mycket snö ute. Jag har på mig en UCLA tröja från Bikbok och tre linnen under och en t-shirt haha väldigt varmt. Strumpbyxorna kommer från Ginatricot jag har ett par till strumpbyxor under. hadet bra alla ni andra :)
Outfiten ser jätte slarvigt ihoppsatt på bilderna men det var mycket finare på dagen . :)


Filmen Juno

image6

Nu har min mamma, min syster och jag kollat färdigt på filmen Juno. Den var helt okej inte den bästa jag sett precis men det var rolig. Jag och min syster satt och garvade åt alla som sprang hela tiden värsta spring staden eller vad? Haha, men den var rolig. Jag grät faktiskt inte jag brukar gråta på filmer men inte på denna. Jag tyckte faktiskt att killen var super söt, lite sådär goofy (töntigt) söt och charmig. Är det bara jag som tyckte det? Men det var helt klart en sevärd film. Men slutet var bäst jag och min syster garva jätte mycket. Jogging kläderna var ju super fina. Nu kanske jag avslöjade för mycket haha men den var great :)

Vi drack hallon och blåbärs smothie till det var super gott.


Nu ska jag plugga engelska och matte lite sent ute. Sen ska jag lägga mig och sova men godnatt alla ni andra.


Snygga kläder, filmen Juno

image4
Fixade ihop denna bild snabbt i paint fattar ingeting i ps haha :)
Men kläderna är riktigt läckra, de två första är från Whyreds modevecka och den sista
från Vera Wang. Klänningen är helt underbart söt med fina mönster på och tänk er den
kort till knäna helt underbart säger jag bara! Den andra outfiten är helt enkelt skön på
något sätt. Den tredje outfiten är jätte fin och modellen är en av mina favorit modeller
fast vet inte alls vad hon heter. Älskar skorna och den slarviga frisyren.

image5

Men nu ska jag kolla på filmen Juno. Flickan som är 16 år och blir gravid.
Har hört från folk att den var bra, så lika bra att kolla. Jag skriver nog ett inlägg sen och
berättar om filmen var bra eller inte. Jag är en riktigt film nörd
kan kolla på filmer hela dagarna långa. ska nog kolla på den med mamsen.
Men ha det bra alla ni andra. Pusshej :*

Idag

Hejhej

Idag vaknade jag ungefär klockan 12:00 jag fixade i ordning mig lite snabbt, efter det fixade jag snabb nudlar som jag verkligen älskar det går så snabbt att fixa och så är det så gott! Jag gick ut med vår hund Donna till biblioteket där jag stannade ett kort tag för Donna var ju ute och väntade. Jag lämnade tillbaka två filmer som mina två bröder Colin och Yannick lånat och så lånade jag två böcker Betong Fjäril Betong, Saknad träffad av blixten, misstag i massor. Jag tyckte de verkade sådär men jag är i desperat behov av att läsa någon bok. Jag är en bok nörd. Jag letade efter några andra böcker men någon hade hunnit före. Efter det var det att gå hem och läsa ett tag.

Jag har faktiskt inte gjort så speciellt mycket idag glömde ju nämna att det är studie dag idag och jag orkade verkligen inte träffa någon kompis eftersom jag verkligen ville sova ut och bara ha en chill dag. Jag har inte ens börjat göra mina läxor vilket jag kommer att göra i sista minuten som alltid. Jag ska lämna in en historia ett mysterium som jag bara skrivit ungefär tio rader på och så ska jag ha ett matteprov på fredag och ett no prov jag ska säker ha något mer som jag helt glömt bort.

Nu ska jag äta men kommer att skriva ett eller två inlägg lite senare. Puss alla :*


Illamående

image2
Hejhej
Idag var jag i skolan till ungefär tio sen åkte jag hem eftersom att jag mått illa hela morgonen och kunde verkligen inte koncentrera mig. Jag tog bussen hav elva fick vänta ett tag eftersom att jag kommit för tidigt till busshålplatsen
det blåste väldigt mycket och jag hade bara skinn jackan på mig och ingen halsduk så jag frös. Idag var det en snäll busschafför, vissa är snälla andra verkar helt enket vara trötta på allt och alla och kan vara lite otrevliga i sättet. När jag kom hem somnade jag och sov som en stock.Jag gick också ut en sväng med familjens hund som är en dvärg collie. Jag kände att det kurrade i magen jag hade ju bra ätit en mandarin och klockan var nu 16:00 så jag stekte ägg och tog en macka med smör på. Jag mådde mycketmycket bättre och kände mig inte alls illamående efter mackan. Senare när mamma och mina två bröder kom hem så blev det korv med bröd. Vi fick hem några gäster på eftermiddagen och det var rätt trevligt eftersom att jag inte träffat dom på ett tag. Och så var det såklart gott fika. 

image3

Igentigen har det inte hänt så mycket idag förutom att gossip girl börjde idag jag har väntat på den serien ända sen den kom på reklamen. Alla var vackra och dom mesta var rika tror jag. Jag undrar verkligen vad som kommer att hända på andra avsnittet. Den var riktigt bra och jag ska fortsätta att kolla på den flitigt.

Jag

Ja ! Då har man äntligen fixat en blogg som jag tänkt på länge.
Jag vet inte riktigt vad jag förväntar mig av bloggen men jag tror
det kommer kännas skönt att skriva allt som hänt, få ut mina känsor
och så. Och jag har ju kompisar som har skaffat boggar på senaste tiden
så det fick mig också att vilja skaffa en men nu är det äntligen gjort.

Jag heter ju då Channie
och är en glad sprallig tjej
som har många tankar och
saker jag vill få ut :)
Jag bor i Närke och går
på en musikskola, jag älskar
verkligen musik och kläder
! Och nu ska ni få lära känna mig:D



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0