Mysigt värre

Hejsaaan
Jag har inte laggt in nått inlägg                     
på ett tag men nu gör jag det
och imorrn blir det nog ett och
på sön haha har inte haft tid
eftersom att skolan tar upp nästan
all min tid! Men skolan idag gick rätt bra!

Efter skolan stack jag upp på stan en
snabbis med Ebba och sen tog vi en
fika på waynes coffe stavning?
Det var super mysigt har inte varit
med Ebba på länge och det var bara
skönt att sitta och snacka om allt
möjligt och att bara ha henne där. Hon
är en sån där mysig person som man bara
inte kan klara sig utan!

Jag kommer ihåg första dagen Ebba kom till
vår skola jag tror det var i sexan då hon kommit
in på skolan och jag märkte att hon kollade
 lite extra på mig och sen  så kom min
kompis Klara och sa att Ebba tyckte att jag verkade
jätte snäll och söt tror jag det var men så började
vi skicka meddelanden mellan Klara tills vi
vågade snacka med varandra själva! Vi har ju
haft våra bra dagar och dåliga dagar tillsammans
men jag hoppas att alla har en vän som Ebba.
japps nu vart det ett lite långt inlägg men det är hon
värd!

Jag hoppas att ni andra har haft en super bra dag för det har jag haft
men ha en bra och super mysig helg pusshej:*

image42
Min söta vän Ebba  <3

hott

Heejsan nu är jag äntligen hemma och imorgon så börjar skolan för mig suck! Och jag har igentligen massvis med läxor men dom ska jag göra när jag får lust till det. Men nu vill jag visa mina favoriter från cocoo helt underbart söta och fina!

image40

Imorgon så kommer jag lägga in dagens outfit men nu ska jag kolla färdigt på singing bee tack för mig pusshej :*

myshitt

Hejsan
Jag vaknade ca halv tre idag haha men la mig rätt sent igår!
Men här är min outfit från i ons när jag gick på stan med Linnea!
En skjorta som jag fick av min kära morfar, ett svart linne från hm, leggings från ginatricot, och skinn jackan är från Spirite!
image37
 och jag hittade två fina skärp och en grej som man sätter på en väska! Allt är second hand som jag älskar ;)

Jusste!
Min överaskning idag vaaaaaaar en nyy mobil och jag vart happyhappy! Hade inte väntat mig det, min mobil hade ju börjat krångla för några dagar sen. Men det var kul och jag och min bror är ju bara för snygga :)
Men det kommer nog inte bli nått bloggande imorgon för då åker jag till Göteborg elr snarare lite utanför för att hälsa på min bästa barndoms vän Rebecca som jag längtat så efter att få träffa! Vi har känt varandra sen lekis och sen flyttade jag i tvåan tror jag och efter ett tag flyttade hon och vi har säkert inte sett varandra på tre år nu så det ska bli väldans skojj. Min mamma och hennes mamma är också vänner och det är kul för min mamma har lite svårt att umgås eller alltså prata för dom andra föräldrarna verkar lite skrämda eller så eftersom att min mamma är döv! Rebeccas mamma var den enda som försökta prata med henne och så och det tycker jag var enormt kul, men det ska bli väldans kul och jag hoppas att alla ni andra får en bra dag imorgon pusshej :*

Beautiful

image36

Hejsan
Idag har det inte hänt så mycket! Vi har satt upp en hylla,en fotoram och två tavlor i vardagsrummet och på free kommer våran nya soffa hit men då är inte jag hemma. Jag tror att Frimis pågår nu men jag hade verkligen ingen lust att gå på det. Im not in a party mood! Men jag kollade nyss på Heroes på den nya säsongen fast jag redan sett första biten på den. Jag har det ju lyx och kan kolla på det på canal + före den kommer på fyran. Jag minns att jag gick runt och ville berätta för alla vad som skulle hända och vilka som hade krafter och så, och det var skit skoj. Och Hayden Panettiere är så vacker, en skönhet och hon har en jätte fin stil också!

Imorgon kommer det inte hända så mycket på förmiddagen men sen på eftermiddagen ska jag få någon överaskning av min mamma. Och jag gillar inte överaskningar! Visst det är kul och så men jag är lite som nicke nyfiken jag bara frågar en massor av frågor och min syster vet vad det är men jag kan inte luska ur henne det. Men jag får väl hålla ut tills imorgon. Men det var allt för mig tack och pusshej :*

Black or Read


Hejs
Idag har jag typ varit magsjuk eller någonting vare i alla fall men sen mådde jag helt bra på eftermiddgaen. Jag har inte gjort nått speciellt idag förutom att ha kollat på en massa andras bloggar och en av mina favoriter är lisaplace. Hon är så unik och har helt underbara bilder på bloggen. Hon var också en orsak varför jag började blogga. Men jag diggar henne grymt mycket. Hennes stil vad kan man säga.. den är helt enkelt grym och egen!

Men imorgon ska jag gå på stan med Linnea och det ska bli skojj och efter det blir det lång prommenad med henne.
Men jag hoppas ni andra får en bra dag imorgon, pusshej från mig :*
Jusste funderar också på om jag ska måla mitt rum svart eller rött. Min mamma tycker att det blir väldigt deppigt med svart men det blir ju så snyggt om man har ett svart rum och sen en massa färgglada grejer som en röd eller rosa soffa, färglada tavlor och sånt. Men jag får se :)

Gårdagensoutfit on alla <3 dag

Hej,
 jag skrev ju att jag skulle lägga in dagens outfit igår men det blev inte av så jag lägger in den idag.
image32

 
Den blå scarfen kommer från bondia, den stora tröjan är från en skola i USA som jag hittade i min mammas garderob, byxorna är CM och skinn stövlarna är från dinsko.
Men eftersom att det var alla <3 dag så köpa jag lite grejer för att unna mig själv och jag tyckte faktikst att jag helt klart var värd det haha och så kunde jag läsa tidningarna på tågresan hem!


Det var allt kanske skriver nått inlägg senare, idag åker jag hem efter praon och jag har faktiskt saknat min familj jätte mycket och vi ska ha myskväll på lör så det blir nog bra men hoppas alla ni andra får en bra helg! Pusshej :*


faaaa*

faaaaaaa** säger jag bara! Jag vaknar kl halv tio tror jag och fixar mig snabbt för att jag ska börja jobba kl tio! Jag var rätt förbannad eftersom att mitt alarm inte ringde och rätt stressad. Och innan min mormor sticker så säger hon oj vad tidigt du har bäddat sängen och jag tänker först vad menar hon med det fast struntar i det sen. Sen är det ca 5 eller 10 minuter kvar tills den är tio och jag kutar ut och ska ta cykeln och då hör jag att mitt alarm ringer...
JAA mitt alarm och så kollar jag på kl så är det en timme tills jag börjar wiie ne nu har jag stressat och hållit på men så har jag haft jätte mycket tid på mig, så kan det gå! Nu har jag ätit frukost och sitter och dricker juice ska gå snart! Men senare idag kommer dagens outfit!   ska dra  pusshej :*


hejsan

image31

idag
Hejsan det var längesen, men jag är alltid så trött efter praon och går och lägger mig och sover en lång stund varje dag haha! Men idag var det jobbigt och tråkigt på praon jag fick hålla på med kassan ett tag och jag vart as stressad och typ hackade elr hur man ska förklara i mina rörelser. Snart ska jag äta maräng svicsh vet inte hur det stavas men det ska bli smaskigt!
 
Mat
Idag snackade jag och min mormor om mat hon sa att hon gillar allt och tycker det är konstigt att jag inte gillar så mycket! Hon sa att hon tror att man kan lära sig att tycka om en maträtt vilket jag inte alls håller med om elr kanske vissa saker men vissa saker tror jag att man helt enkelt inte gillar! Jag kommer aldrig att äta blodpudding igen eller tycka om det! Så är det, men jag vet ju att vissa har lärt sig att tycka om kaffe efter ett tag! Men vad tror ni? Tror ni att man kan lära sig att tycka om alla maträtter som finns?
Och imorgon är det alla hjärtans dag, ska ni hitta på något speciellt elr kul ?
det var nog allt för mig pusshej :*

denna vecka

Hejhej ska bara lägga in några outfits jag haft i veckan och det har inte varit något speciellt med dom!
  Den gråa koftan är gammal och den nya T-shirten är från JC. Jag har leggings på mig och ett par svarta skinn stövlar som inte syns på bilden.

 Här skulle jag träna på gymmet. Dom gråa mjukisarna kommer från intersport och linnet från HM men det tränade jag inte i. Jag tränade i min gammla fotbolls tröja :)

 Har på mig en grön hood från HM som knappt syns men jag hittade en fin jeans skjorta på barn avdelningen på JC men icke sa nicke jag försöker att spara pengar och det har jag inte lyckats så bra med hitills.

 Dom guldiga Hjärt-örhängena kommer från HM, Halsduken är en gåva, Vero Modo eller vad det heter kommer koftan från, linnet är från HM, och jeansen som knapps syns är crocker jeans och är från JC.


det var nog alla bilder jag hade  men nu har min mormor tvingat mig att diska lite och jag hataaaaaaaaaar att diska och diskar aldrig, men ajja men jag får väl se till att få det gjort! Hej så länge :* 

Upptagen

Hejhej
Jag har inte skrivit så mycket på senaste tiden jag har varit helt slut och trött! Men jag ska väl försöka att lägga in fler inlägg denna vecka som kommer. Jag har haft det trevligt i alla fall! Igår var jag på barnkalas hos min syssling Tim. Och idag ska jag åka och sova över hos dom på landet där dom har massor av djur. Fast det blir bara jag och Marcus som kommer vara där tror jag, för hans föräldrar ska åka bort. Marcus är ju min sysslin och vi är jämnåriga så det blir nog kul, jag brukar ju för det mesta vara med hans stora syster men hon har rest till hennes pojkvän långt bort. Så det blir väl kolla på filmer och så.
Ha en trevlig fortsättning på dagen för det ska jag ha pusshej :*

dagens outfit

Det är mobil bilder så det är inte så bra kvalite på dom!
   

Sådär jah..
Min älskade scarf från bondia jag har fler med andra färger men denna är min favorit!
Tröjliknade skjorta fick jag av mormor min :*.
Skinn jackan är från Spirite.
Halsduken en gåva.
Min kära väska är 2hand.

Jag har haft en jätte bra dag. Det var roligare idag än igår på praoen. Jag fick testa kassen vilket jag tyckte var super kul. På lunchen stack jag och åt cheese makaronies stavning? från USA och efter det två underbara våfflor. Det är ju semel stavning? haha dagen idag men jag är inte så förtjust i det. Jag ska kanske dra till gymmet nu men ni alla andra får ha en underbar dag :*

Äntligen

Hejhej nu har jag hittat sladden eller min mormor talade om för mig vart den var på mobben :), så nu har jag dagens outfit att visa och min nya t-shirt :), Jag har inte på mig något speciellt ..
   
En långärmad tröja som är lånad av min kära kompis Kurta.
Min älskade svarta scarf från bondia.
mina älsklings jeans från CM.
Och mina nya ap strumpor från jag vet inte vad!
Har ingen bild på det men jag har flätat min lugg som jag tycker är sjukt snyggt.

 Min nya t-shirt som självklart är från JC. Den skulle jag vilja bära med en scarf runt halsen eller i håret och leggings med ett par ballerina skor eller om jag skulle våga på migett par platåer. Eller med mina favorit CM jeans.
det var nog allt från mig hoppas ni alla får ett bra slut på denna dag pusshej :*

USB sladden är borta

Heej
Jag skulle ju ladda in lite bilder nu som dagens outfit och visa en bild på tröjan jag köpte men jag hittar inte sladden som tydligen kallas för USB sladd haha men jag ska leta vidare och sen fråga min mormor när hon kommer hem.. hoppas jag hittar den snart, ajja ska fortsätta leta byebye :*

Tjenare

heej
Jag kom hem från praon på JC kl ca 14:00 och det gick faktiskt rätt bra. Först var det rätt tråkigt och jag fick städa eller rättare sagt vika kläder och plocka undan kläder och så. Men personalen som bestod av två tjejer som var hur trevliga som hellst och rätt flummiga. Sen lite senare så kom det nya kläder som vi fick packa upp och sätta larm på och så. Och det var faktiskt jätte kul. Jag hann också hitta en rosa t-shirt på killavdelningen som jag köpte hem. Visar nog bild på den senare. Det var helt enkelt soft jag började kl 10:00 och fick sluta 14:00 men dom andra dagarna blir det till 15:00. nu har jag hunnit sätta i mig två messmörs mackor och lite chips från igår haha. Lite senare kommer dagens outfit. Men vi hörs :*

Andra avenyn

Kollade nyss på andra avenyn för första gången! Har aldrig sett det programmet förut. Men det var dags att kolla in det programmet för nästan alla mina kompisar kollar på det och har sagt att det är bra så kände att det var lika bra att kolla vad det var för något. Jag är inte så speciellt förtjust i svenska serier eller rent ut sagt så gillar jag nog inga svenska serier..
Men andra avenyn var faktiskt rätt bra jag trodde det skulle vara jätte dålig. Men jag gillade det och ska kolla på det imorgon och på tis :)



Jag har kollat lite i min mormors garderob och jag har hittat lite fina grejer ska kolla morfars kläder och grejer också och se om jag hittar något fint. jag är rätt nervös för praon imorgon och hoppas det blir bra! ska ta och blogga en liten stund och sen läsa en bok innan jag lägger mig. Men jag hoppas alla ni andra får ett bra slut på denna dag tack för mig och pusshej :*

Idag

image15
En gammal bild på min mormor och min lillebror Colin :*


Hejhej
Nu har jag varit här ett tag. Tågresan gick bra förutom att på ett tåg så satt det en kille som verkligen stank svett.
Nu har jag hjälpt till med middagen och bara haft det mysigt med min mormor och morfar. Och nu har min syssling Sandra kommit och vi ska väl hitta på något att göra senare kanske kolla på någon film eller nått.
Och så ska jag kolla i min mormor och morfars garderober och se om dom har något fint jag kan ta haha.
Men ni andra får ha det trevligt idag pusshej :*

Paackaa

Hejhej kl är typ ett på natten nu och jag har inte ens packat haha.
Men jag ska gå och göra det nu packa kläder för två veckor eftersom att jag ska åka till lilla Eksjö och bo hos min mormor och morfar och träffa mina sysslingar och så medans jag har prao. Jag ska praoa på JC i Eksjö och det kommer nog bli jätte kul tror jag! Och jag kommer sakna alla mina goa kompisar som ska åka till Tyskland idag kl 10 på kvällen jag kommer sakna dom jätte mycket.
Jag kanske kommer blogga mycket mindre nu eftersom att jag ska praoa till 18:00 varje dag förutom fre tror jag men jag ska försöka att blogga så mycket som det går.
Hoppas alla ni andra får det bra pussar :*

 Eksjö's kyrka :)

Dagens outfit

image13

Så här såg jag ut idag på stan med min kompis My.
vi hade det trevligt och gick runt och och kollade på kläder, My hittade ett par grejer och det gjorde jag också men jag håller på och försöker spara pengar så det blev inget för mig ;(, Vi fikade på La baugett och My's pappa bjöd mig haha, efter det var det bara att åka hem.



Scarfen kommer från Bondia
Tröjan är gammal och är mammas, med alfabetet på teckenspråk på.
Jeansen är CM
Väskan är 2hand


Gårdagens händelse

image12

Här är lite bilder från maskerad festen igår. Haha vi hade jätte mycket snacks och gottigott som vi sålde. Vi trodde verkligen att det skulle komma mycket fler personer menmen.

Det kom bara en kille haha och en massa tjejer!

Men det var nog bara för att discot krockade med folkets hus där massor av band skulle spela det var väldigt många som åkte dit. Och så gillade ju inte alla iden med maskerad.

Men vi hade skoj i alla fall.

Matilda, My och jag skulle vara hippoppare haha det vart ju sådär lyckat. Men vi hade låtsas grills i munnen.


På dagen hade vi matte prov. Jag trodde verkligen att jag skulle kunna svara på många frågor men sen så står massor med konstiga saker på pappret jag fattade typ 3 stycken så jag sa till läraren att jag faktiskt inte förstod så mycket och då frågade han om jag ville göra det efter dom två prao veckorna och efter sport lovet och jag sa ju såklart ja!


Gårdagens outfit




Hejhej

Nu kommer gårdagens outfit. Jag hade inte på mig något speciellt. Och inget smink hade jag på mig heller. Hade på mig jeans på dagen men bytte efter ett tag.

  • tights från Gina..
  • linnet är lånat av en kompis
  • överdragströjan har jag ärvt

upptagen

Hejhej alla
Förlåt för att jag inte skrev något igår! Jag var väldigt upptagen med massor av roliga saker. Och jag fattar inte hur man kan blogga från mobilen ;/. Vi hade disco på skolan för alla små barn som 4:orna 5:orna och upp till nian. Fast det kom några folk från min klass pararell klass. Ska skriva mer om det senare. Men idag ska jag skriiiiiva dubbelt så mycket inlägg än vad jag brukar göra för att ta igen från igår. Ska lägga in gårdagens outfit bilder från maskerad-discot och mycket mer. Men pusshej så länge :*

RSS 2.0