h e a r t

image65


Var med dessa två snyggisar i sön och det var riktigt kul och mysigt. Dom e goa och roliga och jag trivs så bra med dom, dom e ett år yngre än mig och går på min skola... vi gjorde inte så mycket busade och satt vid datorn, snackade och retades och så och det var skojj eftersom att jag inte sett dom på hela lovet! Och jag hoppas att fler har vänner som dessa två.

Men imorgon så börjar skolan och jag e verkligen inte pepp på det jag måste plugga för jag ska kanske ha prov imorgon haha jag har noll koll jag kanske till och med ska ha två elr tre prov imorgon så jag ska sitta och plugga NO och nått mer haha så får jag väl se i skolan om jag plugga i onödan men jag hoppas alla ni andra har det bra...

Och denna veckan så kommer det nog lite bilder från Polen resan med konfan.

men massa pussar och kramar från mig :*

Glad påsk alla


image62
Heeeej
det till vänster köpte jag i Polen och det till höger köpte jag idag när jag gick på stan med Kurta.
Blommiga linnet, svarta skorna och glasögonen är från hm, blå t-shirten, gröna kajalpennan och dom lila strumpbyxorna är också från hm haha. Jag hade ett par sånna svarta skor förut men dom gick sönder för att jag använde dom för mkt så jag är mycket glad att jag nu köpt ett par nya.

Men det jag igentligen ville säga var glad påsk och mina bröder hälsar gladpåsk de med! Haha hoppas alla ni får en underbart slut på dagen/kvällen... nu ska jag fortsätta och äta av mitt påskägg som jag hittade nyss det fanns en massa natur godis i det och annat gott men pusshej:*

image63

Hemma

image61 

 Jag kom hem igår och just nu vill jag bara tillbax till bussen med allt roligt folk
. Jag  sov hos Linnea dagen jag kom hem och vi hade väldigt kul strippade och allt möjligt haha asg. Sen senare stack vi till kyrkan och kollade på nått jag inte minns ordet på och jag somnade typ. Nu är jag äntligen hemma i mitt hem men jag saknar Polen inte dom äckliga snusk gubbarna men allt folk vi var med och så..
Jag köpte lite nya stuff där borta som jag nog visar senare idag.
Mamma köpte nya vecko Revyn åt mig så nu är jag happy och ska läsa den hon är för go.
Men senare idag så blir det tacos och kanske sticka hem till Bella på kvällen men jag hoppas alla ni andra får en super dag.



puss :*

This week

Hej, det var längesen!

I tisdags så hittade jag ett kuvär till mig i brevlådan och jag undrade självklart vad det var och när jag öppnade så hittade jag två biljetter till Rihanna konserten och jag skriker ju av glädje och ser att det var från posh24. Min syster hade för nån månad sen varit med i en tävling om att vinna två Rihanna biljetter och hon skrev det i mitt namn och jag trodde ju självklart inte att vi skulle vinna för att min syster och jag vinner aldrig i något! Men där var dom och vi fick dom en dag innan konserten var så mamma fick panik och fick ringa några kompisar och frågade om vi fick sova där och så. Men allt blev bra tillslut och konserten var otrolig faast den kunde ju ha vart lite längre. Adam Tensa var förbandet. Men jag hade en helt otrolig dag men min lilla syster.
 
Sista bilden syster min.





Men imorgon ska jag åka till Polen med Konfirmationen med Linnea och Pauline i min pararell klass. Åh jag har längtat så mycket men sen så fick vi en massa regler och vi skulle skriva på ett kontrakt med att vi inte skulle dricka och en massa och så ska vi sova med en av ledarna haha. Och så måste man typ ha speciella kläder i kyrkan elr man får inte ha kortkort elr så och så måste jag läsa på ett papper om polen som dom ska testa oss på senare. Jo men förutom de grejerna så kommer det nog bli jätte kul fast jag har ju redan varit i Polen förut fast inte på det stället vi ska till jag kommer inte ihåg vad det heter just nu. Men jag är grymt peppad! Vi ska ha med oss blöjor försmå kläder och kläder vi inte använder till ett barnhem och det är ju jätte bra. Vi ska på ett konsentrations läger elr vad det heter haha. Men det sämsta är att vi ska åka buss dit och Linnea, Pauline och jag är åksjuka så det blir perfekt. så idag ska jag packa planera leta efter gammla kläder och äta pizza. Men ha en bra dag alla ni andra pusshej:*


image56
Linnea
image57
Pauline
image60
Bild på mig för nån dag sen, Kurta är fotografen med hennes nya kamra!

Men ha en trevlig fortsättning på helgen och på påsklovet puss

Helgalen helg med dom bästa

image50
image51
image52

Ja vad kan man säga jag har haft en Helt otroligt, spännande och rolig helg med massor av bus och skojj med några av mina vänner. I fredags så var jag med Kurta(smeknamn) med den bruna tröjan den första av sista bilder och Elvis(smeknamn) Blondie, Och Elin med på en bild med mig och henne, sen på lördagen blev det Elvis, Bellagos och Elin. Jag har inte haft så kul på länge!

I fredags så ville jag gå till skateparken men det ville inte dom andra men jag tvinga dit dom och vad ser vi där ..jo det var en skate tävling med skatare från hela sverige som var där och massviss verkligen massor av snygga killar som verkligen hade talang och åkte som gudar dom ramlade och ställde sig upp igen flera gånger det var fantastiskt. Och efter det stack vi till Vasa gården där vi träffade väldigt roliga folk haha som tydligen hatade våran(EKurtas och min) skola.

I lördags så Stack jag upp stan och träffade några mysiga personer vi struttade runt på stanoch sen åt på vackra mcdonalds och så. Sen så stack vi hem till Elvis och gick och lånade filmer av en snäll snubbe och tittade på film. Haha och vi alla somanade på soffan det var inte skönt kan jag säga och så kom Elviras snygge bror hem mitt i natten haha. Helt enkelt en rolig och galen helg vi gjorde mycket mer men det orkar ni nog inte höra nått om.



                                              All I know is that you're so nice 
                                              You're the nicest thing I've seen 
                                              I wish that we could give it a go 
                                                See if we could be something 
                               
                                                / Nicest Thing by Kate Nash

Love

image47 image48

Så här såg man ut idag! Skoldagen gick på bra och vi hade Engelsk män som hälsade på flickor och pojkar i åldrarna 14 till 17. Det var rätt kul och vi lärde dom säga olika saker och så. Jag tror att dom ska vara här hela veckan. Men nu kollar jag på gossip girl som är sjukt bra!
Svart linne från HM, egensydd kjol, Second hand skärp och leggings från Ginatricot.
Tidigare på dagen hade jag en lila kofta också!

image49

Jag längtar så mycket tills sommarn är här.

One mile to every inch of
Your skin like porcelain
One pair of candy lips and
Your bubblegum tongue

John Mayer

Brills

image43

image44
Jag diggar Stinas brills, söt hela hon.
image45 

image46

gråt dina tårar dom kommer ändå torka,
såren läker bit för bit,
ta tag och orka.
gå vidare, för att kärleken gör ont.
utan varandra så känns allt tomt.

RSS 2.0