det finns ingen groda som vill bli min prins


vänner är allt fina!

nynnar samma sång



Hej alla fina.
har inte kunnat blogga på ett tag för att vi har tapetserat om här och där i lägenheten.
Skolan och mina vänner tar min tid också haha.

I helgen åker jag och mina två vänner till huvudstaden och ska gå på Popaganda (festival) och se Familjen och Bobhund det ska bli trevligt och dagen efter så fyller jag år så det blir fira med familjen och en vän och åka på Nora marknad, puss

Bättre på plats än genom telefo-o-on


bilderna tog min kompis Linnéa med min kamera.




Veronica gick förbi och då började Stina, Frida och sofia springa till henne fast jag och mina två
kompisar vågade inte men sen när vi såg att hon stannade kutade vi dit vi med vi tog två kort
och fick varsin kram hon var fin och snäll!



Det var helt tomt när vi kom dit, vi var där rätt länge före alla andra för att få de bästa platserna
och det fick vi också.





Veronica Maggio sjunger, hon är ball



Mina kompisars och min dröm man skåningen Nils!



Vincent var grym och när han spelade så filmade en man mig och mina kompisar 24/7
så att alla där bak såg oss i en stor fet skärm haha det var kul, fast några killar mobbade oss på
mcdonkan för vi hade varit helt vilda på skärmen



Thomas Ledin spelade sist och då vart alla mammor, pappor och old people (unga) helt vilda

Jag kommer nog lägga in lite fler bilder från kvällen nån annan dag men den dagen
vart helt underbar med mina fina vänner, puss

Nu kan du få mig så lätt



Hejhej allt fint folk.
Skolan har börjat för mig fast de senaste dagarna har vi bara lekt lekar och lite sånt. Jag har också lyckats bli sjuk näsan vill inte sluta rinna och halsen är svullen och jag hostar som bara den, jag har till och med kanske lyckats smitta tre av mina rara vänner haha.
Jag har hängt på café Deed de två senaste dagarna med väldigt fint folk jag har också varit rätt off men det ska jag ändra på.

Imorgon blir det hänga på stortorget och kolla på Veronica maggio, Vincent och Lasse Lindh som ska spela där gratis jag och mina vänner ska allt vara där långt före för vi ska stå närmast scenen har vi allt bestämt hoppas alla ni andra får en fin dag, puss


You make the call to make my day



Tjosantrosan
Jag har haft en härlig dag, först cyklade jag till Pauline och stannade där en stund och hämtade lite grejer sen stack jag upp på stan där jag mötte upp Stina. Vi började senare leta efter ställen vi kunde ta några ricktigt läckra bilder på och jag kommer visa er resultatet nån annan dag! Efter det stack vi hem till Pauline och vi tre cyklade sedan iväg och köpte glass BEN & JERRYS GLASS och vi satte oss på vår skolgård och njöt. Vi vart sedan fika sugna och cyklade vidare till bells coffé där vi köpte chai latte den smakade välling. Men vi satt nog där väldigt länge med filtar och snackade skit och kärlekar och allt möjligt det var mysigt.

Detta vart då ett perfekt avslut för mitt sommarlov för imorgon börjar skolan för mig, puss


Move your body closer



Jo alltså jag har fixat mitt hår nu, jag är halv nöjd men det brukar alltid bli bättre efter nån vecka då jag börjat vänja mig.

Min dag kommer nog se ut så här

träffa pauline, jogga, duscha, städa, fixa saker , våffla håret, sminka mig, skratta, fota, sjunga,
cykla, träffa Tima & Amanda, gå till talangen, kolla på uppträdanden, prata, och tillslut dansa loss

Hoppas alla ni andra får en bra puss

Geek in the Pink

En Stockholms bild.


hej alla fina människor
Imorgon så drar jag till Stockholm för att hämta mitt längtade älskade löshår! Jag har ju kort hår hade långt hår förut med det vart så slitet fast det är ju igentligen löshår och jag har haft det ett bra tag nu så nu är det dags att byta ut det. Då blir det långt och då kan jag ha toffs och bulle på huvudet. Jag har ju igentligen affro (krulligt hår). Men jag längtar redan efter det nya löshåret, skulle ha fikat med min söta vän Josefine men det får jag göra en någon dag puss


I Don't Want To Miss Thing



Hej jag är med och tävlar i Emelie ohlssons tävling på hennes blogg. Jag vill då inte missa chansen att tävla om att bli fotad av Emelie. Hon är ju grym och det skulle vara en en rolig grej och så skulle jag säkert lära mig några nya saker, puss

fräknar är allt sött







Whatsup
Idag blev det dricka chai latte och det var väldigt gott, strutta runt på stan och i affärer, sitta i en park och prata, och äta nått gott från mcdonkan med Amanda. Det var mysigt och ikväll ska jag nog sortera lite reklam och sen bara mysa framför tv jag har ju FF hemma och det är skönt men jag saknar ändå alla i familjens röster.
Jag hoppas att ni andra har/får en mysig dag, puss

Do you want to go to the seaside?

the kooks kille

För nån dag sen såg jag nog en av Örebros finaste killar han hade stort brunt krulligt hår love it.
Jag hoppas att ni alla har det bäst, peace out

I love the way he moves



Talangen var fin ikväll och människorna var fina, pojkarna var fina också en med de bruna lockiga håret och den andra med det blonda lockiga håret. Men ackack själv är man så blyg. Men jag dansade med tjej kompisarna och det var kul. Men före discot på talangtävligen så sjöng inte alls så många bra men de fanns några som var jätte duktiga.

Kvällen vart toppen och jag hoppas att ni hade en superdag puss

det snurrar i min skalle

En Stockholms bild.
sthlm resan sommaren 08
tjollahoppsansa 
När jag var i stockholm köpte jag ett par chinos, ett rosa nagelack, en blå tröja som försvann, en mascara, två örhängen ett rosa och ett blått och säkert nått mer.
 
På natten efter stockholms resan tog jag och mina kompisar några grymma bilder ni har sett en här. Men jag visar nog resten av bilderna nån dag framöver. Min barndoms kompis från Dalarna har kommit hit och hon ska stanna här tills free det blir säkert mysigt. Och idag senare på kvällen så sticker vi nog in till stan och kollar på satc filmen på bion.

puss


love peace and understanding

Hemma


ÅHÅH Stockholm var verkligen sjukt bäst jag älskar Stockholm och när jag blir arton då vill jag allt flytta dit, till Götgatan(Götmansgatan) i en supermysig tvåa!
Denna dag har varit toppen och jag har nyss fått reda på att en vän som varit nära men vi skildes åt i sjuan. Att han ställer upp för mig och vi snackade om minnen och varför allt blev som det blev och allt möjligt jag började till och med börja gråta lite glädjegråta för att det var så enkelt att snacka med honom igen haha.
Ibland tycker jag allt att killar kan vara så mycket enklare än vi tjejer och det kan vara rätt så skönt.

Denna vecka har verkligen varit hur mysig som hellst och veckan som kommer kommer nog bli lika mysig!
Och mina två tjej kompisar Stinkie och polly-bella har klippt mitt hår.

haha pussss :*

RSS 2.0